fbpx

Salonul Național de Fotografie “Fotogeografica”

Salonul Național de Fotografie

Salonul Național de Fotografie “Fotogeografica”

Înscrierile pentru cea de-a XXI-a ediție a Salonului Național de Fotografie “Fotogeografica” se pot face în perioada 1 – 31 martie, pentru cele două secțiuni ale concursului: peisaj și/sau wildlife.

În concurs pot intra fotografi cu vârsta de până la 35 de ani, iar înscrierile se fac online, prin intermediul adresei de e-mail paulbordas@yahoo.com, informează un comunicat al Casei de Cultură a Studenților București.

Expoziția cu cele mai valoroase lucrări va putea fi vizionată în perioada 25 mai — 11 iunie la Cercul Militar Național, Sala Galeria Artelor.

Jurizarea lucrărilor va avea loc în perioada 5 — 15 aprilie, iar anunțarea rezultatelor se va face în cadrul vernisajului ”Fotogeografica” ce va avea loc pe 25 mai, la ora 18,30, la Cercul Militar Național. Din juriu fac parte Cristian Lascu, Petrișor Iordan, Alex Axon, Silviu Matei, Doru Panaitescu.

Se vor acorda câte trei premii pentru fiecare dintre cele două secțiuni — peisaj și/sau wildlife. Premiile constau în programe și tabere tematice (Romania Student Tour), workshop-uri în arii protejate.

Acțiunea se derulează sub egida Ministerului Tineretului și Sportului, iar parteneri tradiționali ai proiectului sunt National Geographic Romania, UNESCO Pro Natura și Clubul Studențesc de Artă Fotografică.

Potrivit comunicatului citat, “Fotogeografica” este cea mai importantă manifestare la nivel național din domeniul concursurilor de fotografie pentru tineret, având ca tematică promovarea valorilor naturii, a culturii și tradițiilor românești.

e-Cultura.info / Autor: Petronius Craiu


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Interviu   Documentar    Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni   Live

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.