fbpx

Sărbătoresc ziua de naștere lucrând cu plăcere

Margareta Pâslaru a înplinit miercuri 71 de ani și spune că cel mai frumos cadou pe care ar putea să-l primească ar fi confirmarea vânzării CD-ului ”Actorii cântă” în beneficiul campaniei ”Artiștii pentru artiști”.

“Îmi doresc vestea bună care confirmă vânzarea CD-ului de autor ‘Actorii cântă’ în beneficiul campaniei ‘Artiștii pentru artiști’. Îmi voi sărbători aniversarea lucrând cu plăcere, definitivând textul unei compoziții. Ziua se va încheia în familie”, a declarat artista.

Ea a spus că cel mai frumos cadou primit de-a lungul anilor a fost dragostea admiratorilor, dar și faptul că acțiunile și campaniile susținute sau inițiate de ea au devenit sursă de inspirație.

“Vorbind despre 56 de ani activi în lumea artistică, alegerea nu e simplă, au fost diferite piscuri. Admiratorii fideli au răspuns dăruirii mele cu dragoste, aplauze și flori. Din câte am aflat, anumite drumuri pe care le-am deschis au devenit ‘documente’ care îi inspiră pe alții. Îmi face plăcere să susțin tinerii talentați. Evoluția presupune exigență, prin muzică pledez în favoarea mediului înconjurător. Libertatea nu se învață, ci reflectă un fel de a fi. (…) În cadrul rubricii radiofonice “Margareta prezintă pe…” susțin tineri talentați, pe unii cooptându-i în propriile proiecte; schimb de energii creatoare. Încă din anul 2010, ofer un premiul anual care îmi poartă numele, pentru “Originalitate Interpretativă”. Anul trecut l-a primit Călin Grigoriu, chitarist-orchestrator inspirat. Vom afla până la toamnă cine va câștiga premiul în 2014“, a afirmat Margareta Pâslaru.

CITEȘTE ȘI:  Organizarea evenimentelor cu peste 1000 de participanţi simultan interzisă

Artista a adăugat că apreciază în mod deosebit faptul că și Grupul Allegretto, condus de Adriana Codreanu, interpretează compoziția sa, text și muzică, “Setea de a cunoaște”.

Artista nu i-a uitat nici pe Angela Similea, Mirabela Dauer și Daniel Iordăchioaie, care își sărbătoresc de asemenea miercuri ziua de naștere și le-a transmis gândurile sale bune: “Continuând ‘tradiția’ și anul acesta, le doresc colegilor realizarea viselor”.

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Știri Externe   Știință   Interviu   Documentar   Festival   Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.