fbpx

                                                                             pictogramae

Sărbătoresc ziua de naștere lucrând cu plăcere

Margareta Pâslaru a înplinit miercuri 71 de ani și spune că cel mai frumos cadou pe care ar putea să-l primească ar fi confirmarea vânzării CD-ului ”Actorii cântă” în beneficiul campaniei ”Artiștii pentru artiști”.

“Îmi doresc vestea bună care confirmă vânzarea CD-ului de autor ‘Actorii cântă’ în beneficiul campaniei ‘Artiștii pentru artiști’. Îmi voi sărbători aniversarea lucrând cu plăcere, definitivând textul unei compoziții. Ziua se va încheia în familie”, a declarat artista.

Ea a spus că cel mai frumos cadou primit de-a lungul anilor a fost dragostea admiratorilor, dar și faptul că acțiunile și campaniile susținute sau inițiate de ea au devenit sursă de inspirație.

“Vorbind despre 56 de ani activi în lumea artistică, alegerea nu e simplă, au fost diferite piscuri. Admiratorii fideli au răspuns dăruirii mele cu dragoste, aplauze și flori. Din câte am aflat, anumite drumuri pe care le-am deschis au devenit ‘documente’ care îi inspiră pe alții. Îmi face plăcere să susțin tinerii talentați. Evoluția presupune exigență, prin muzică pledez în favoarea mediului înconjurător. Libertatea nu se învață, ci reflectă un fel de a fi. (…) În cadrul rubricii radiofonice “Margareta prezintă pe…” susțin tineri talentați, pe unii cooptându-i în propriile proiecte; schimb de energii creatoare. Încă din anul 2010, ofer un premiul anual care îmi poartă numele, pentru “Originalitate Interpretativă”. Anul trecut l-a primit Călin Grigoriu, chitarist-orchestrator inspirat. Vom afla până la toamnă cine va câștiga premiul în 2014“, a afirmat Margareta Pâslaru.

Artista a adăugat că apreciază în mod deosebit faptul că și Grupul Allegretto, condus de Adriana Codreanu, interpretează compoziția sa, text și muzică, “Setea de a cunoaște”.

Artista nu i-a uitat nici pe Angela Similea, Mirabela Dauer și Daniel Iordăchioaie, care își sărbătoresc de asemenea miercuri ziua de naștere și le-a transmis gândurile sale bune: “Continuând ‘tradiția’ și anul acesta, le doresc colegilor realizarea viselor”.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                     

                                                                                                                                                                                         Acasă    Carte   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Etnografie   Istorie   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Festival                                                                      Actualitate culturală   Interviu   Documentar   Știri estivale   Proiecte Culturale   Timișoara 2021   Emisiuni
                                                                                                                                                                   
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Press kit   Contact

© 2014 - 2019 e-Cultura.info.

Site premiat în cadrul Festivalului Simfest
                                          
                                                                     
                                                                                                         

                                                                                                                                                                                                             
Versiunea: mobil  |  computer