fbpx

                                                                                                                    pictogramae

Science, Fiction & Technology Film Festival, are loc la Timișoara

Science, Fiction & Technology Film Festival

Science, Fiction & Technology Film Festival

Science, Fiction & Technology Film Festiva prima ediție, va explora prin film diferite tematici din domeniile știință, ficțiune și tehnologie la Timișoara.
Festivalul va avea loc între 27 și 29 septembrie la Aerodromul Cioca, Calea Torontalului km.3.

AUDIO

Timișorenii sunt invitați să descopere pe parcursul celor trei zile de proiecții, cum știința, ficțiunea și tehnologia dau o nouă formă artei cinematografice și nu numai.

Science, Fiction & Technology Film Festival își propune să ofere orașului și zonei posibilitatea de a fi la curent cu cele mai captivante filme de cinema reunite sub aceste categorii și de a participa la evenimente, dezbateri și activități interactive legate de tehnologie și cinema.

Festivalul propune totodată, pe lângă proiecțiile de film și trei zile de dezbateri desfășurate în cadrul Flight Festival Timișoara.

CITEȘTE ȘI  Rodica Ispas - primul meșter român participant la Craft Residence

Organizatorii pun la dispoziție publicului trei zone de explorare: Technology ZONE, Art ZONE și Fun ZONE. În cea dedicată tehnologiei, participanții vor explora realitatea vizuală, realitatea augmentată și alte instalații. La Art Zone vor avea loc proiecțiile de film și dezbaterile din cadrulScience, Fiction & Technology Film Festival, iar Fun zone este dedicată activităților și atelierelor.

Line-up-ul primei ediții este compus din: ATB, Brooks, Dirty Nano, Vama, Grasu XXL, The Motans, Guess Who, Spike, Manuel Riva, Paul Damixie și mulți alții.

e-Cultura.info


Share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                     

                                                                                                                                                                                         Acasă    Carte   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Etnografie   Istorie   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Festival                                                                      Actualitate culturală   Interviu   Documentar   Știri estivale   Proiecte Culturale   Timișoara 2021   Emisiuni
                                                                                                                                                                   
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Press kit   Susține e-cultura.info   Contact

© 2014 - 2019 e-Cultura.info.

Site premiat în cadrul Festivalului Simfest