fbpx

                                                               pictogramae

Scriitorii Ana Blandiana și Romulus Rusan în turneu literar în Germania

Scriitorii Ana Blandiana

Scriitorii Ana Blandiana

Scriitorii Ana Blandiana și Romulus Rusan efectuează, în perioada 7-12 mai, un turneu literar în Germania organizat de Asociația “Alexandru Ioan Cuza” din Heidelberg, alături de Comunitatea Românilor din Rin – Main (CROM) și sub patronajul ICR Berlin, după cum anunță această instituție într-un comunicat de presă.

Cu acest prilej, va fi promovată ediția în limba germană a recentului volum “Cele patru Anotimpuri” aparținând poetei. Volumul a fost tradus, cu sprijinul ICR, de către Katharina Kilzer și Maria Herlo, și a fost tipărit, în 2015, la editura germană Noack & Block.

Alături de Ana Blandiana se va afla Romulus Rusan, care va face o prezentare a “Memorialului Sighet”.

Manifestările vor avea loc la 7 mai, în Heidelberg, la 11 mai la Bonn și în 12 mai la Frankfurt/Main, precizează ICR Berlin, menționând că ”activitatea literară și civică îi recomandă” pe cei doi scriitori ”ca pe două personalități ale culturii române demne de a fi cunoscute și recunoscute în spațiul german de către istorici, jurnaliști, critici literari, cititori de poezie și proză, precum și de către diaspora română de toate vârstele”.

e-Cultura.info/ Autor: Cristina Mac


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.
URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                     

                                                                                                                                                                                         Acasă    Carte   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Etnografie   Istorie   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Festival                                                                      Actualitate culturală   Interviu   Documentar   Știri estivale   Proiecte Culturale   Timișoara 2021   Emisiuni
                                                                                                                                                                   
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Press kit   Susține e-cultura.info   Contact

© 2014 - 2019 e-Cultura.info.

Site premiat în cadrul Festivalului Simfest