Sesiunea Națională de Rapoarte Arheologice

Sesiunea Națională de Rapoarte Arheologice

Sesiunea Națională de Rapoarte Arheologice

Ministerul Culturii și Identității Naționale, în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie a României și Muzeul Municipiului București, anunță organizarea Sesiunii Naționale de Rapoarte Arheologice, ediția a 51-a.

Evenimentul va avea loc în perioada 24–27 mai 2017, la București.

Sesiunea Națională de Rapoarte Arheologice, ediția a 51-a, oferă prilejul prezentării celor mai recente rezultate ale cercetărilor arheologice din România desfășurate în campania 2016, în cadrul a patru secţiuni: preistorie, perioada Latène, antichitatea greco-romană şi perioada medievală. Primele trei vor fi organizate la Muzeul Național de Istorie a României, iar cea de-a patra în cadrul Muzeului Municipiului București. În data de 27 mai 2017 va avea loc o excursie documentară.

Participarea la Sesiunea Națională de Rapoarte Arheologice, ediția a 51-a, este posibilă prin completarea, în prealabil, a formularului de îscriere.

Detalii privind programul sesiunii și alte informații de interes vor fi comunicate ulterior. Volumul Cronica Cercetărilor Arheologice din România. Campania 2016 va fi editat cu sprijinul Institutului Național al Patrimoniului și va fi publicat până la mijlocul lunii mai 2017.

e-Culturta.info


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.