fbpx

                                                                                                                    pictogramae

Spectacolul de retragere a solistei de muzică populară Maria Ciobanu

Solista de muzică populară Maria Ciobanu

Solista de muzică populară Maria Ciobanu

Cântăreața de muzică populară Maria Ciobanu, supranumită “ciocârlia cântecului popular românesc” se retrage din activitate, momentul fiind marcat printr-o serie de cinci concerte care vor avea loc în luna martie, la București, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Bacău și Iași.

Spectacolul denumit “Lie, Lie Ciocârlie, Rămân a voastră Marie!” face parte din programul național-cultural “Artă contra Drog 2016”.

Cu ocazia spectacolului de retragere, Maria Ciobanu va cânta împreună cu Leontina Văduva, Camelia Ciobanu, Doinița și Ionuț Dolănescu. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de artiști precum Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Gelu Voicu, Mioara Velicu, Gheorghe Turda. Acompaniamentul va fi asigurat de orchestra “Doina Basarabiei”, conducător artistic și orchestrator Valeriu Cașcaval, un maestru al țambalului.

Spectacolele vor avea loc pe 9 martie — Craiova, 10 martie — Râmnicu Vâlcea, 12 martie — București (Sala Palatului), 14 martie — Bacău și 15 martie — Iași.

Pentru spectacolele de la București, biletele, cu prețuri cuprinse între 60 de lei și 200 de lei, se găsesc la casa de bilete de la Sala Palatului și online pe vandbilete.ro, bilete.ro, iabilet.ro, blt.ro, myticket.ro, eventim.ro, salapalatului.ro.

Maria Ciobanu este reper și simbol în cultura românească, cu o carieră strălucită de peste 60 de ani, fiind distinsă cu prestigioase premii și distincții.

Spectacolul este un proiect inițiat de Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film “Dracula” și CIADO România, Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului. Prin acest program, organizatorii informează publicul asupra riscului consumului de droguri și oferă o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber, invitând spectatorii să consume artă, precizează comunicatul.

e-Cultura.info/ Autor: Petronius Craiu


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.
URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                     

                                                                                                                                                                                         Acasă    Carte   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Etnografie   Istorie   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Festival                                                                      Actualitate culturală   Interviu   Documentar   Știri estivale   Proiecte Culturale   Timișoara 2021   Emisiuni
                                                                                                                                                                   
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Press kit   Susține e-cultura.info   Contact

© 2014 - 2019 e-Cultura.info.

Site premiat în cadrul Festivalului Simfest