Spectacolul “Eine Klaine Nachtmusik” de Gigi Căciuleanu prezentat, în premieră, pe scena Ateneului Român

Coregraful Gigi Căciuleanu

Coregraful Gigi Căciuleanu

Spectacolul de teatru coregrafic “Eine Klaine Nachtmusik” de Gigi Căciuleanu, cu Lari Giorgescu, va fi prezentat în premieră pe scena Ateneului Român, pe data de 13 septembrie, informează un comunicat Fundația Art-Production.

Scenografia spectacolului este semnată de Vladimir Turturică, iar light design-ul îi aparține lui Dragoș Mărgineanu.

“Spectacolul este o metaforă a ‘singurătății creatorului de cursă lungă’. Cea a unui solitar Om-Artist, Artist-Om, fără vârstă, Veșnic-Copil, dar în același timp și dintotdeauna: Bătrân-Filozof-Înțelept, Jongleur și Alchimist… Aici și Nicăieri, Acum și Oricând… Între James Dean și Pitagora, personajul piesei ‘Eine kleine Nachtmusik’ nu e (numai) Mozart, Amadeus, sau Wolfgang… E o metaforă”, afirmă Gigi Căciuleanu, citat în comunicat.

One man show-ul lui Lari Giorgescu, pe muzica lui W. A. Mozart și textele lui Gigi Căciuleanu și un fragment de scenariu original de Comedia Dell’Arte aparținând lui W. A. Mozart, este o coproducție a Unteatru, Fundația Art-Production & Gigi Căciuleanu Romania Dance Companie și Kult Studio.

e-Cultura.info / Autor: Petronius Craiu.


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.