Spectacolul “#EMOJIPLAY” – în turneu național prin țară – VIDEO

Sub genericul “Do You speak Emoji?”, spectacolul “#EMOJIPLAY” creat de coregraful Gigi Căciuleanu va fi prezentat, în septembrie și octombrie, într-un turneu național.

SURSA. Youtube / Trailer Emojiplay

”DansActorii” spectacolului sunt Ana Vișan, Irina Strungă?reanu, Alexandru Că?lin, Adrian Nour/ Bogdan Iacob.

Spectacolul a fost realizat la Teatrul Excelsior în parteneriat cu Gigi Căciuleanu Romania Dance Company, este o piesă? de teatru coregrafic care îmbină în mod aparent ludic un limbaj tridimensional (cel al dansActorilor) cu vizuală și stranie lume bidimensională a acestor metafore numite ’emoji’. Gigi Că?ciuleanu a conceput ‘un spectacol ce aduce în prim plan transformarea comunicării clasice într-un cumul de semne universal recognoscibile”, se arată în comunicatul citat.

Echipa de producție este formată? din Lelia Marcu-Vladu — șef asistent coregraf, Les Ateliers Nomad (scenografie video și animate), Pro-DJ Event (coloana sonoră?), Corina Boboc (costume) și Andrei Florea (light designer).

Spectacolele din cadrul turneului vor avea loc pe 30 septembrie la Teatrul Excelsior din București (orele 16,00 și 19,00), 9 octombrie — Casa de Cultură a Studenților din Iași, 10 octombrie — Teatrul Municipal “George Bacovia” din Bacău, 12 octombrie — Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, 13 octombrie — Teatrul Studio al Universității de Arte din Târgu Mureș, 14 octombrie — Teatrul Național Cluj Napoca, și 27 octombrie — Teatrul Excelsior.

Turneul este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

e-Cultura.info / Autor: Petronius Craiu.


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.