fbpx

Spectacolul “Jungla TeVe” de Gigi Căciuleanu la Teatrului Dramaturgilor

Spectacolul

Spectacolul “Jungla TeVe”

Spectacolul “Jungla TeVe” de Gigi Căciuleanu va avea premiera miercuri, de la ora 19,00, la Sala “Ion Băieşu” a Teatrului Dramaturgilor Români din Capitală.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Lari Giorgescu şi Alina Petrică, scenografia este realizată de Corina Boboc iar muzica originală poartă semnătura lui Adrian Nour.

“O serie de ‘aventuri’ dinamice şi verbale într-un univers în care cele două personaje (generice) EA şi EL sunt confruntate cu tot soiul de himere. O lume formată de lucruri plasate în echilibru şubred între abstract şi concret, între rutina cotidianului şi un fantasmagoric suprarealism”, spune Gigi Căciuleanu despre spectacol pe pagina de social media a TDR.

“Trăim într-o permanentă şi nemiloasă junglă în mişcare. Jungla domestică. Jungla urbană. Jungla socială. Jungla politică etc. Pe cât de iute se dezvoltă ‘inteligenţa artificială’ creând propria sa junglă cu drumuri de nepătruns, pe atât ‘prostia naturală’ rămâne fermă pe ale sale poziţii închizătoare de drumuri şi dărâmătoare de poduri. Dar nu numai în afară, ci şi în noi înşine o adevărată junglă locuieşte şi mişună fără astâmpăr. În corp, în minte, în inimă… Soarta noastră pare a fi o încercare mai mult sau mai puţin reuşită de a (supra-)vieţui într-o junglă a nebuniilor interioare sau exterioare, a sa proprie sau a altora… O junglă a spaţiilor închise sau a deşerturilor sălbatice…”, potrivit site-ului Teatrului Dramaturgilor.

Următoarele reprezentaţii vor avea loc pe 11 şi 13 februarie, de la ora 19,00, în Sala “Ion Băieşu” a TDR.

e-Cultura.info / Autor: Petronius Craiu.

 

Ți-a plăcut articoul?

Distribuie prietenilor

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Audiobook   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Cuvinte ale ierarhilor   Biserici Ortodoxe surori   Articole Externe   Știință   Interviu   Documentar   Actualitate culturală                                                                               Personalități culturale   Emisiuni   Live

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2021 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.