Stelele Moscovei pe Gheață, pentru a treia oară în România

Stelele Moscovei pe Gheață, pentru a treia oară în România

Patinatorii ruși Igor Bobrin, Natalia Bestemianova și Andrei Bukin revin în România, pentru a treia oară, cu spectacolul Stelele Moscovei pe Gheață.

Show-ul, care va avea două reprezentanții în România — 18 decembrie la Sala Polivalentă din București și 17 decembrie la Patinoarul Olimpic din Brașov — are în program “Spărgătorul de nuci”, în prima parte, și o “Gală a Campionilor”, cu dansuri soli, de pereche și de grup, în cea de-a doua parte, informează un comunicat al organizatorilor remis AGERPRES.

“Suntem încântați să revenim în România, deoarece aici publicul ne primește cu dragoste și căldură. Vă invităm în decembrie la un spectacol de poveste, Spărgătorul de Nuci, pe muzica minunată a lui Piotr Ilici Ceaikovski. Anul 2013 este unul special pentru Compania noastră, deoarece în noiembrie am sărbătorit cea de-a 60-a aniversare a unuia dintre cei mai ingenioși și mai mari artiști patinatori ai lumii: Igor Bobrin — campion european, mondial, campion al Uniunii Sovietice, Maestru Emerit al Sporturilor și antrenor onorat al Rusiei, talentat artist și director artistic al Companiei noastre, Bobrin Ice Theatre. De 3 decenii facem înconjurul lumii susținând spectacole în mai mult de 50 de țări, dar publicul din România și-a câștigat în inimile noastre un loc special, fiind cel mai ospitalier și entuziast”, spun artiștii ruși.

CITEȘTE ȘI  Un omagiu balerinei Maia Plisețkaia

Spectacolul Stelele Moscovei pe Gheață se desfășoară în cadrul proiectului național-cultural “Artă contra drog — 2013″, inițiat de Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film “Dracula” și CIADO România, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Educației Naționale.

Biletele, cu prețuri cuprinse între 75 și 200 de lei, se găsesc la casele de bilete ale Sălii Polivalente, Sălii Palatului, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro și în magazinele partenere.

SURSA: AGERPRES

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                           Variantă Desktop                         Variantă Mobil                                                 
                                                                                                                                               
Du-mă sus