fbpx

Tabără internațională de arte vizuale GorjFest

GorjFest

GorjFest

30 de artişti din cinci ţări vor participa, în perioada 1-10 octombrie, la cea de-a 28-a ediţie a manifestării internaţionale de arte vizuale “GORJFEST”, organizată de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CJCPCT) Gorj.

Evenimentul cuprinde trei secţiuni, fiind vorba de sculptură mică, fotografie şi grafică.

Artiştii aşteptaţi la manifestare sunt sculptori, graficieni şi fotografi din Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Italia şi România.

Este o ediţie a artiştilor plastici din Republica Moldova şi a invitaţilor săi, iar anul viitor va fi una a românilor de pretutindeni, mai menţionează sursa citată.

“Deschiderea oficială va avea loc la marţi, 3 octombrie 2017, la ora 16,00, la sediul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj, printr-o expoziţie de sculptură mică şi grafică a artiştilor plastici Costel Păun (sculptor) şi Florin Preda Dochinoiu, Luminiţa Elena Cosmescu şi Despina Ciuncanu (graficieni)”, se arată în comunicatul de presă.

Tot în cadrul acestei manifestări internaţionale, în data de 5 octombrie, începând cu ora 13,00, la Centrul de Creaţie din Cluj va avea loc Expoziţia de fotografie “Dansul Măştilor” a artiştilor Teodor Dădălău şi Marinel Tira.

e-Cultura.info / Autor: Oana Popescu.


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Știri Externe   Știință   Interviu   Documentar   Festival   Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.