Tabără internațională de arte vizuale GorjFest

GorjFest

GorjFest

30 de artişti din cinci ţări vor participa, în perioada 1-10 octombrie, la cea de-a 28-a ediţie a manifestării internaţionale de arte vizuale “GORJFEST”, organizată de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CJCPCT) Gorj.

Evenimentul cuprinde trei secţiuni, fiind vorba de sculptură mică, fotografie şi grafică.

Artiştii aşteptaţi la manifestare sunt sculptori, graficieni şi fotografi din Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Italia şi România.

Este o ediţie a artiştilor plastici din Republica Moldova şi a invitaţilor săi, iar anul viitor va fi una a românilor de pretutindeni, mai menţionează sursa citată.

“Deschiderea oficială va avea loc la marţi, 3 octombrie 2017, la ora 16,00, la sediul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj, printr-o expoziţie de sculptură mică şi grafică a artiştilor plastici Costel Păun (sculptor) şi Florin Preda Dochinoiu, Luminiţa Elena Cosmescu şi Despina Ciuncanu (graficieni)”, se arată în comunicatul de presă.

Tot în cadrul acestei manifestări internaţionale, în data de 5 octombrie, începând cu ora 13,00, la Centrul de Creaţie din Cluj va avea loc Expoziţia de fotografie “Dansul Măştilor” a artiştilor Teodor Dădălău şi Marinel Tira.

e-Cultura.info / Autor: Oana Popescu.


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.