Tabloul “Japoneza” de Nicolae Tonitza, în licitație la 110.000-150.000 de euro

Lucrarea “Japoneza” semnată de Nicolae Tonitza este vedeta licitației de luni a Casei Goldart, organizată în Capitală, fiind estimată la 110.000 – 150.000 de euro.

În catalogul sesiunii “De la capodopere ale modernismului la arta digitală” la prețuri estimative ridicate mai figurează tablouri precum “Natură statică cu garoafe și păpușă” de Alexandru Ciucurencu, la 10.000 — 15.000 de euro, “Peisaj la Biarritz” și “Luminiș” de Kimon Loghi, la 2.700 — 3.000 de euro, respectiv 900 — 1.000 de euro, “Natură statică cu flori, vase și carte” de Ion Theodorescu-Sion, la 2.900 — 3.300 de euro.

Licitația va avea loc luni, la ora 19,00, la Galeria Goldart Ghilduș, expoziția cu lucrările scoase la vânzare putând fi vizitată până în ziua sesiunii.

e-Cultura.info

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like. Urmăreşte: www.e-cultura.info pe FACEBOOK

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.