fbpx

Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” anunţă începerea Stagiunii estivale

Teatrul de Revistă

Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” anunţă începerea Stagiunii estivale

Premiera spectacolului “Cu mască sau fără mască – oamenii vor să zâmbească” spectacol de Vasile Muraru și Valentina Fătu, cu ocazia căruia publicul va putea să îi revadă, să îi admire și să îi aplaude din nou pe artiștii – actori și soliști, pe membrii baletului și ai orchestrei Teatrului Tănase care abia așteaptă reîntâlnirea cu spectatorii, sâmbătă, 4 iulie, de la orele 20.

“Am gândit special acest spectacol de revistă adaptat tuturor condiţiilor şi măsurilor impuse de autorităţi pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus şi a desfăşurării activităţilor culturale în condiţii de deplină siguranţă sanitară. Pe scenă şi în culise, pentru artişti şi personalul tehnic, dar şi în frumoasa grădină de vară, pentru spectatori, vom respecta toate măsurile de protecţie şi distanţare socială. Chiar şi distribuţia spectacolului a fost gândită astfel încât să ţinem cont de toate regulile esenţiale pentru protecţia artiştilor: vom avea 3 variante de distribuţie, dar nu vor lipsi baletul, cu o coregrafie specială şi orchestra Teatrului”, a declarat managerul Teatrului, Vasile Muraru.

Din distribuţie fac parte toţi artiştii Teatrului ”Tănase” – Alexandru Arşinel, Vasile Muraru şi Valentina Fătu, Alexandru Lulescu, Adrian Enache, Liliana Mocanu, Ana Maria Donosa, Nae Alexandru, Cristian Simion, Alin Gheorghişan, Bianca Sârbu Romanescu, Mirela Vaida, Daniela Tănase, Radu Ghencea, Miruna Birău, Oana Ghioca, Monalisa Basarab, Raluca Guslicov, Alexandra Penciu şi Diana Radu. Ei vor evolua pe rând, în diferite formule ale aceluiaşi spectacol, pe scena celei mai mari şi mai moderne grădini de vară din ţară, precizează sursa citată.

Scenografia este semnată de Francesca Cioancă şi Ana Iulia Popov, coregrafia de Cornel Popovici (asistent Edy Chiriţescu), iar conducerea muzicală – de compozitorul Dan Dimitriu, dirijorul Orchestrei teatrului.

Deşi Teatrul de vară Herăstrău are o capacitate de aproape 2.500 de locuri, acesta va putea fi ocupat, la fiecare reprezentaţie, doar până la maximum 500 de locuri, aşa cum prevede regulamentul impus de starea de alertă.

Reprezentaţiile vor fi programate în iulie şi în septembrie în fiecare zi de sâmbătă, începând cu orele 20,00.

Biletele se vor pune în vânzare, începând de săptămâna viitoare, atât online, pe www.teatrultanase.ro, cât şi la casele de bilete ale Sălii Savoy şi Teatrului de Vară Herăstrău. Costul unui bilet este de 25 lei.

Duminică, 20 septembrie, Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” va participa la ediţia a VIII-a a Festivalului “Bucureştii lui Caragiale”, care va avea loc pe scena special amenajată din Parcul Cişmigiu.

e-Cultura.info/ Autor: Georgiana Tănăsescu.

 

Ți-a plăcut articoul?

Distribuie prietenilor

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Interviu   Documentar    Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni   Live

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.