Teatrul Dramatic Fani Tardini din Galaţi va introduce conceptul Happy Hour

Teatrul Dramatic

Teatrul Dramatic “Fani Tardini” din Galaţi

Teatrul Dramatic “Fani Tardini” din Galaţi va introduce conceptul Happy Hour începând cu această săptămână şi va oferi consumatorilor de cultură o porţie copioasă de “teatru pe pâine”, la preţ redus, au anunţat miercuri pe site-ul propriu reprezentanţii instituţiei de cultură.

“Sistemul este simplu şi se aplică exact aşa cum se face şi în localurile de alimentaţie publică, unde, timp de o oră, într-o anumită zi, se vând aceleaşi produse comercializate în mod normal, dar la preţ redus. Teatrul Dramatic Fani Tardini lansează, începând cu această săptămână, campania Happy Hour prin care puteţi achiziţiona bilete la preţ redus. Această campanie are în vedere doar biletele cumpărate de la casieria teatrului. Sunteţi aşteptaţi să beneficiaţi de această acţiune promoţională doar în zilele de joi, (15.03, 22.03, 29.03) în intervalul orar 17.30-18.30”, a transmis instituţia de cultură.

Spectacolele programate în această lună sunt: Steaua fără nume – (reprezentaţii pe 16 si 31 martie), Cursa de şoareci (17 martie), Butoiul cu pulbere (18 martie), Pelicanul (23 martie), Năpasta (24 martie), Îmblânzirea scorpiei (25 martie). Toate reprezentaţiile încep la ora 19,00.

e-Cultura.info / Autor: Dan Paic.


Share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.