pictogramae

Teatrul Evreiesc de Stat

Teatrul Evreiesc de Stat, prin vocea managerului său general, actrița Maia Morgenstern, aduce încă o dată mulțumiri publice.

Teatrul Evreiesc de Stat mulţumeşte Teatrului Național din București, precum și domnului director general, Ion Caramitru, pentru gestul de solidaritate arătat instituției noastre, acela de a găzdui săptămânal spectacolele teatrului nostru, până la finele acestei stagiuni.

Mulțumirile noastre sunt îndreptate și către alte instituții de cultură din capitală — Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara și Palatul Național al Copiilor, prin a căror generozitate ne putem desfășura activitatea artistică în continuare, în pofida problemelor legate de starea avansată de degradare a clădirii și a imposibilității de a ne desfășura spectacolele în condiții optime.

Colaborarea Teatrului Evreiesc de Stat cu instituțiile de teatru din țară s-a concretizat și prin prezența noastră la evenimentul umanitar ‘Clipe de viață 2’, organizat de către Uniunea Teatrală din România și desfășurat pe data de 31 martie, la Sala Radio din București. În cadrul acestei gale a fost prezentat un fragment din spectacolul ‘Astă seară: Lola Blau’, în interpretarea Maiei Morgenstern, care a fost acompaniată la pian de către Tatiana Moroșanu se arată într-un comunicat trimis de catre instituţie.

Promo

cerbul de aur 2018 benner

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                            
                                                                                                                                                                                         Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                             
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Descărcare logo site   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.

                                          
                                                                     
                                                                                                         

                                                                                                                                                                                                                    
Versiunea: mobil  |  computer