Trupa Auăleu și Teatrul Labirint Azilul, la festivalul “25 de ore de teatru non-stop”

Trupa Auăleu și Teatrul Labirint Azilul, la festivalul “25 de ore de teatru non-stop”

Secvență din spectacolul 'Rămășițe'

Secvență din spectacolul ‘Rămășițe’

Ediția aniversară “25 de ore de teatru non-stop” va avea loc la Sibiu în 25-26 aprilie. Festivalul este organizat de o structură independentă, Asociația Culturală BIS.

Festivalul va avea în programul de anul acesta două dintre cele mai interesante companii din domeniu. Trupa Azilul este exponenta unei forme teatrale deosebite care este cunoscută ca teatru senzorial labirint.

Formula de desfășurare prespune ca spectatorii să intre pe rând în piesă, iar actorii să facă parte dintr-o poveste pe care spectatorii o trăiesc, individual, ca personaje principale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Spectacolul lor, Rămășițe, se va desfășura într-o casă monument UNESCO din Orașul de Jos (str. Turnului, nr. 7) unde membrii companiei au organizat traseul care va asigura spectatorului o experiență senzorială inedită, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Alături de câțiva din Cavalerii Cetății Roșii (trupa de artă medievală sibiană), trupa Azilul va derula pentru prima dată propriul lor maraton în cadrul festivalului „25 de ore de teatru non-stop”. Reprezentațiile se vor desfășura timp de 8 ore în cea de-a doua zi a festivalului, 26 aprilie, începând cu ora 12.00.

CITEȘTE ȘI  Festivalul Internațional al Tinerilor Regizori 'Theater Networking Talents' la Teatrul Naţional Craiova

În aceeași casă Monument vor fi prezenți și cei de la Teatrul Auăleu din Timișoara, una dintre cele mai consecvente companii de teatru independent autohton. Vor participa la festival cu recenta lor producție, Casa din Copac, care a început deja sa culeagă recenzii entuziaste. Publicul va avea șansa să participe la oricare dintre cele două reprezentații nocturne – 25 aprilie ora 23:00 sau 26 aprilie ora 2:00.

„25 de ore de teatru non-stop” este un eveniment de pe Agenda Culturală a orașului Sibiu, fiind realizat în parteneriat cu Primăria Sibiu și Consiliul Local Sibiu. Încă de la prima ediție, sloganul festivalului este: RESPIRĂ. TEATRU.

e-Cultura.info

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like. Urmăreşte: www.e-cultura.info pe FACEBOOK

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                           Variantă Desktop                         Variantă Mobil                                                 
                                                                                                                                               
Du-mă sus