Turneul național ARTfel 2017 - în trei orașe din țară

Turneul național ARTfel 2017 – în trei orașe din țară

Turneul național ARTfel 2017

Turneul național ARTfel 2017

Spectacolul de teatru “EU nu contez!” va fi prezentat, în regim de premieră, în trei orașe din țară – București, Iași și Bacău -, în cadrul Turneului național ARTfel 2017, informează un comunicat al organizatoriilor.

Reprezentațiile vor avea loc pe 20 februarie — la Sala mare a Teatrului Municipal Bacovia din Bacău, 21 februarie — Sala mare a Teatrului Național Iași și pe 13 martie — la Sala Studio a Teatrului Național București.

Rolul principal, “Iuda”, va fi interpretat de actorii Marian Râlea (deținătorul premiului UNITER pentru cel mai bun actor), alternativ cu Vlad Rădescu. Distribuția este completată de actori cu roluri importante pe scene ca TNB, Odeon, Teatrul Masca, actori consacrați, precum Anamaria Pîslaru, Sorin Dinculescu și Relu Poalelungi, și actori tineri: Antonio Tadeusz Mincă, Beatrice Rubică, Altan Safta Zecheria, Georgiana Vratiu și Ștefan Opreanu.

Potrivit sursei citate, spectacolul vine cu o surpriză: coloana sonoră live (Narcisa Băleanu, nai — muzică populară), cu implicarea extraordinară a unui reprezentant marcant al Filarmonicii ”George Enescu”: Adrian Petrescu, având calitatea de regizor muzical.

CITEȘTE ȘI  Caravana filmului românesc ajunge la Beiuş

“Piesa, scrisă de un tânăr dramaturg român necunoscut, a adunat critici remarcabile la premierele de la Teatrul Elisabeta din București din noiembrie 2016. 500 de spectatori și critici de teatru au fost surprinși de implicarea unora dintre cei mai buni actori români într-un proiect privat nou, dar și de un scenariu îndrăzneț care combină dramatismul specific teatrului cu lirismul muzicii clasice și populare live”, se arată în comunicat.

Turneul național ARTfel a început în 2016 la Ateneul din Bacău cu un concert simfonic modern, a continuat cu lansarea “Trilogiei lui Nice”, cu premierele de la Teatrul Elisabeta și va continua în 2017 în principalele orașe din țară, iar marele public va avea ocazia să asiste la spectacole de teatru, concerte simfonice și lansări de carte.

e-Cultura.info / Autor: Petronius Craiu

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                           Variantă Desktop                         Variantă Mobil                                                 
                                                                                                                                               
Du-mă sus