fbpx

Un nou proiect teatral – Programul Teatrul „Andrei Mureșanu” în alertă

Teatrul „Andrei Mureșanu”

Programul Teatrul „Andrei Mureșanu” în alertă

Teatrul “Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe a anunţat, că începând de luna viitoare va introduce programul “TAM ÎN ALERTĂ”, urmând să reia întâlnirile cu spectatorii, însă într-un “format” foarte restrâns.

Conducerea teatrului a găsit o cale de a rămâne în continuare alături de spectatorii săi, respectând totodată normele și prevederile legale cu privire la siguranța sănătății acestora și a personalului său.

Astfel, începând cu data de 2 iunie, echipa teatrului lansează programul „TAM în alertă”, care va cuprinde atât evenimente la sediu, cât și online, unde vor fi difuzate filmări ale unor spectacole din arhivă.

Primul proiect care va readuce actorii față în față cu publicul este „Actorul – o carte vie”. Acesta se va derula, zilnic, în perioada 2-18 iunie și le va oferi doritorilor posibilitatea de a sta de vorbă cu actorii TAM, astfel încât să le afle toate secretele.

Întâlnirile se vor desfășura într-o atmosferă intimă, întrucât în aceeași sală cu actorul-carte vie, va fi permis accesul câte unei singure persoane, care va putea rămâne acolo timp de maximum 20 de minute.

Cei care vor participa la aceste întâlniri vor putea vizita totodată și expoziția de afișe și costume de arhivă, amenajată de echipa TAM în incinta clădirii.

Programul online cu spectacole de arhivă va începe sâmbătă, 6 iunie, cu „Lucia patinează”, regia Radu Afrim. În următoarele zile de sâmbătă, respectiv 13, 20 și 27 iunie, vor putea fi urmărite în ordine, spectacolele: „Insula”, regia Florin Vidamski, „Trei surori”, regia Radu Afrim și „Domnul Kolpert”, regia Cristian Ban. Toate spectacolele difuzate online rămân gratuite și vor fi disponibile pe pagina de Facebook a teatrului.

“Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost și ne sunt aproape și promitem să îmbogățim oferta și cu alte evenimente în perioada următoare, depășind rând pe rând toate obstacolele cu care ne confruntăm”. se precizează în finalul comunicatului.

e-Cultura.info
 

Ți-a plăcut articoul?

Distribuie prietenilor

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Audiobook   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Cuvinte ale ierarhilor   Articole Externe   Știință   Interviu   Documentar    Personalități culturale   Actualitate culturală                                                                               Emisiuni   Live

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2021 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.