fbpx

Ascultă în soundcloud Uniunea Teatrală din România – UNITER lansează biblioteca virtuală

Uniunea Teatrală din România - UNITER

Uniunea Teatrală din România – UNITER

Uniunea Teatrală din România – UNITER lansează biblioteca virtuală “Cea mai bună piesă românească”, în care vor putea fi citite piesele câştigătoare şi nominalizate ale Concursului de dramaturgie “Cea mai bună piesă românească a anului”.

Piesele vor fi disponibile pentru lectură, câte un titlu pe zi, după programul: anul 2018 (în perioada 27 aprilie – 3 mai); anul 2017 (4-10 mai); anul 2016 (11-17 mai); anul 2015 (18-24 mai); anul 2014 (25-31 mai); anul 2013 (1-7 iunie); anul 2012 (8-14 iunie); anul 2011 (15-21 iunie); anul 2010 (22-28 iunie); anul 2009 (29 iunie-5 iulie).

AUDIO

“Pe lângă faptul că oferă o sursă de lectură săptămânală, biblioteca virtuală poate fi o bază de date extrem de utilă pentru artiştii care doresc să abordeze în proiectele lor viitoare texte ale dramaturgiei româneşti contemporane. Şi pentru că în aceste vremuri putem exersa cuvântul ÎMPREUNĂ doar în spaţiul virtual, lansăm o provocare pentru artiştii din lumea teatrului! Invităm pe doritori să se ‘întâlnească’ în mediul online şi să creeze un spectacol-lectură pornind de la una din piesele postate”, se arată în comunicat.

Ediţia 2020 a concursului de dramaturgie “Cea mai bună piesă românească a anului” este în plină desfăşurare, informează UNITER.

Câştigătorul va fi anunţat la începutul lunii mai, după ce juriul va termina activitatea de lecturare a pieselor înscrise în concurs, precizează organizatorii.

e-Cultura.info / Autor: Petronius Craiu.

 

Ți-a plăcut articoul?

Distribuie.

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Audiobook   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Cuvinte ale ierarhilor   Articole Externe   Știință   Interviu   Documentar    Personalități culturale   Actualitate culturală                                                                               Emisiuni   Live

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2021 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.