fbpx

                                                                                                                    pictogramae

Vladimir Găitan și-a lansat volumul “Zig zag prin alfabetul vieții”

Actorul Vladimir Găitan

Actorul Vladimir Găitan

Actorul Vladimir Găitan și-a lansat, joi, la Biblioteca Centrală Universitară din Iași, volumul “Zig zag prin alfabetul vieții”, eveniment care se înscrie în cadrul manifestărilor organizate în cadrul celei de-a șasea ediții a Serilor Filmului Românesc Timpul.

“Vladimir Găitan are talentul, plăcerea, priceperea de a povesti. Sunt foarte multe mărturisiri, foarte multe elemente pitorești, sunt foarte multe lucruri foarte vii în această carte. Nu am simțit nicio clipă că sunt lucruri spuse din condei. Este o carte pe care o recomand, e o carte despre orele, zilele, lunile de frământare în procesul de pregătire a unui rol. Este o carte la finalul căreia te simți îmbogățit. E o carte despre parteneriatul de pe scenă, dar și despre parteneriatele din viață”, a declarat teatrologul Oltița Cîntic.

Prezent la eveniment, actorul George Mihăiță a spus că îl leagă o strânsă prietenie de Vladimir Găitan.

“Eu am trăit multe momente. Chiar și ce nu s-a scris. Este pentru prima oară când declar public că îl consider pe Vladimir Găitan fratele meu. Sigur, filmările la ‘Reconstituirea’ ne-au legat pe viață, apoi au mai fost câteva filme, mai ales că ani buni am fost colegi de cabină la Teatrul de Comedie. El își cunoaște valoarea, prin modestia sa e mereu cuceritor”, a spus actorul George Mihăiță.

Evenimentul face parte din cadrul manifestărilor cultural artistice organizate, în perioada 6-10 mai, de Asociația Studenților Jurnaliști și revista culturală Timpul, în cadrul Serilor Filmului Românesc Timpul.

e-Cultura.info/Autor: Daniela Malache

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like. Urmăreşte: e-cultura.info pe FACEBOOK

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                     

                                                                                                                                                                                         Acasă    Carte   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Etnografie   Istorie   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Festival                                                                      Actualitate culturală   Interviu   Documentar   Știri estivale   Proiecte Culturale   Timișoara 2021   Emisiuni
                                                                                                                                                                   
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Press kit   Susține e-cultura.info   Contact

© 2014 - 2019 e-Cultura.info.

Site premiat în cadrul Festivalului Simfest