Volumul “Festivalul, George Enescu în era Holender”, lansat la Ateneu

Holender

Volumul “Festivalul, George Enescu în era Holender”, o carte-mărturie despre evoluția celui mai prestigios eveniment cultural din România, va fi lansat vineri la Ateneul Român, anunță Biroul de presă al ONB.

Potrivit unui comunicat al Operei Naționale București (ONB), cartea, apărută la Editura ONB, reunește texte semnate de Ioan Holender, Livius Ciocârlie, Emil Hurezeanu, Dan Dediu, Ioana Marghita și Sever Voinescu și aduce în prim-plan momente din istoria, mai mult sau mai puțin recentă, a Festivalului “George Enescu”.

Acestea sunt prezentate cititorilor din perspective diferite de către cei șase autori, volumul evidențiind și legătura dintre personalitatea lui Ioan Holender și cel mai prestigios eveniment cultural al României.

La eveniment vor participa alături de autori și reprezentanți ai Editurii Operei Naționale București și personalități din lumea culturală bucureșteană.

Citeşte şi: Pe urmele lui Enescu

Cartea va putea fi achiziționată în ziua lansării de la punctele de vânzare ale ONB aflate la Ateneul Român și Sala Palatului, dar și de la Casa de bilete a ONB, urmând ca după deschiderea stagiunii 2015-2016 a instituției, volumul să poată fi achiziționat și de la Librăria Operei Naționale București.

e-Cultura.info/Autor: Daniel Popescu

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.
URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.