Volumul "Pas cu pas" al Președintelui Klaus Iohannis, disponibil și în Bulgaria

Volumul “Pas cu pas” al Președintelui Klaus Iohannis, disponibil și în Bulgaria

Volumul

Volumul “Pas cu pas” de Klaus Iohannis

Volumul “Pas cu pas”, prima carte semnată de președintele Klaus Iohannis, a apărut în luna decembrie a anului trecut și în librăriile din Bulgaria, anunță editura Curtea Veche.

Publicată în variantă originală în timpul campaniei electorale din anul 2014, la Curtea Veche Publishing, cartea a apărut în limba bulgară, sub titlul “Klaus Iohannis: Pas cu pas. Autobiografie”, la editura Ciela Norma, în traducerea Marinei Ganceva.

Potrivit sursei citate, Bulgaria este a doua țară, după Ungaria, unde este tradusă cartea președintelui, versiunea maghiară apărând în luna iunie a anului 2015 la editura Cser, în traducerea lui Lakatos Mihaly. Intitulată “Din Sibiu la Palatul prezidențial”, aceasta este disponibilă deopotrivă în Ungaria și în România.

Volumul “Pas cu pas” a fost bestsellerul anului 2014 în România și a marcat numeroase recorduri editoriale. În cele peste 200 de pagini ale volumului, Klaus Iohannis prezintă atât întâmplări din culise, cât și momente mai puțin cunoscute din viața publică, pentru prima dată câștigătorul alegerilor prezidențiale vorbind deschis, într-un volum autobiografic, despre copilărie, adolescență, sora, soția sa, despre studenție și despre cariera în învățământ.

CITEȘTE ȘI  Cele mai vândute cărţi în 2015

În mai 2015, cartea a fost urmată de apariția celui de al doilea volum semnat de Klaus Iohannis, “Primul pas”, carte ce dezvăluie informații din culisele campaniei electorale și din primele zile ale mandatului de șef al statului, pentru anul trecut, cele două titluri semnate de președintele României fiind în topul vânzărilor editurii Curtea Veche, mai informează comunicatul.

e-Cultura.info/ Autor: Daniel Popescu


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.
URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                           Variantă Desktop                         Variantă Mobil                                                 
                                                                                                                                               
Du-mă sus